PRGInstructions HERE
Friday, December 14, 2012

10.12.2012 


                                        МАТЮ  УОРД  -  10.12.2112


Сезонни емоции; благополучни решения на текущи вълнения; ефектите 12 и 21 декември;  процес на възнасяне на Земята;  душевно „партньорство” с потомците; направеното преди предстоящия Златен Век.

 С любящи поздрави от всички души на тази станция, аз съм Матю. Винаги този сезон на различни религиозни обреди и празници във вашия свят преминава в усилени и смесени чувства. Тези, които преуспяват- чувстват благодарност за благословенията в техните животи и те се веселят със семействата и приятелите си; тези, които са сами или в мъка, или гладни и без грош в джоба- по-остро чувстват своя избор в живота. Радостно ни е да видим, че през този сезон „добрите вести са за всички”- толкова много загрижени, нежни и добри души протягат ръка за да помогнат на тези, които са в нужда.

 Тази година не се явява изключение в това повдигане; но енергиите потресаващо се отличават от същите сезони в миналите години. Най-високите вибрации, познати на вашия свят от еони, влияят на всеки и в същото време, колкото и да се ползват от тях, основната маса не е в благоприятни позиции. Така дните на 2012 година изтичат, негативното усилване на дуалността прави силна последна въздишка пред срещата със своя скорошен край.

 Най-голямо безпокойство предизвикват вълненията в Близкия изток със заплахата от химически атаки в Сирия, обогатяването на плутоний в Иран, безредиците в Египет, продължаващата палестино-израелска вражда. Предприемат се опити да се изстреля ракета в Северна Корея, тежкото състояние на някои национални икономики, увеличаването броя на бежанците и тяхната съдба, войни и угнетения в някои африкански страни, случайни актове на насилие по целя свят, корупция в правителствата и транснационалните корпорации.

Разбира се, не за това, за да помрачим вашето празнично настроение, споменаваме за тези ситуации в света, а за да ви уверим, че във ВСИЧКИ случаи наближават благополучни резолюции! Най-голямата загриженост е, ако в играта бъде въведено химическо оръжие, но технологиите на нашето вселенско семейство ще предотвратят неговото функциониране.

 12 и 21 декември отдавна вече се смятат за опорни дати за планетата. За уверение, големите енергийни скокове заради планетарните подравнявания се явяват важни направления занапред, но Земята се намира на курс за възкачване чрез последователно увеличаващи се вибрационни нива и скокове в течение на повече от 70 години. Това ще продължи през цялото нейно пътуване в четвърта плътност до нейното преминаване в пето ниво, където планетата и душата й Гая, въплътена в планетата, са възникнали.

 Ето защо ние не виждаме значително събитие, случващо се на 21 декември, което да бъде еднакво важно за всички в целия свят. Всеки човек е уникално същество и ще изпита уникални преживявания през този ден, така, както е правил по това време на целия процес на възнасяне на Земята. Някои хора може да имат мощна енергийна реакция, а други могат да не почувстват нищо необичайно.

 Възлюбени души, моля, не се разочаровайте, ако не изпитате нещо сериозно! Щом интензивността на светлината на Замята се увеличава, то и вашето съзнание и духовен диапазон растат и вашите тела се приспособяват към клетъчни изменения от въглеродна форма в кристална. Не ви трябва поразително събитие или сензация, за да ликувате за приближаването на прага на Златния Век на Замята.

 Радвайте се заедно с нас за последните събития във вашето линейно време, за относително големия брой Души, които ще могат физически да съпровождат Земята в този век!

 Бог предоставя ходатайство на душите на предците на ниво души „за партньорство” с техните потомци, които с всички сили се стараят да лишат себе си от емоции, съкращавайки количеството светлина, което те поглъщат в себе си.

Техните емоции, които не са вкоренени в тъмнината и от които никой не е пострадал, освен самата душа, силно и продължително горят, чувстват угризение на съвестта, вина, осъждане, безнадеждност и трудност, проявяват се във вяра, в лъжа, както са били обучени. Всички те могат да бъдат в светлина, фокусирането на енергията е повече духовно на развитите партньорски души. Някои живеят сред вас, докато други са вдъхновени от техните потомци, които са тук, за да насочват любов и светлина към тези, които просто се нуждаят от допълнителен импулс, за да преодолеят техните неприятни чувства.

 Колко е прекрасен този ефект на безусловната любов! Ние знаем, че вие силно искате да видите как отдавна обещаните промени, се въплътяват в живота. На ниво душа вие знаете, че преобразуването на вашия свят, се случва с поразителни обхват и скорост, но в съзнание, вие сте нетърпеливи, дори понякога се съмнявате. Моля, разберете, че без да гледа на това, което изпускащата ниски вибрации тъмнина, не може да влезе в Златния Век, резултатите от хилядолетните дейности на тъмните не могат да бъдат излекувани, докато Земята не влезе в четвърта плътност с вибрации от светлина.

 Много неща по възстановяване и поправяне беше извършено на Земята. Средствата за масова информация разкриха корупция в много кръгове и напрежение, предприети задкулисни действия и те скоро ще станат достояние на обществеността. Ситуации, важни за мира, се обсъждат между някои ваши лидери и представители на нашето извънземно семейство. Екологичните проекти ще бъдат започнати, само когато приоритетните мерки, които ние сме преброили в последното съобщение /от 24.09.2012г./ бъдат приети. И да, висшият вселенски съвет, както е било, очаква Божественото „ВЪРВЕТЕ!” за официалното въвеждане на членове в нашите семейства.

Скъпи, ние знаем, че искате линейни срокове и ако бихме могли да ви ги дадем, с радост в сърцата бихме направили това, но ние не знаем. Всичко, което можем да направим, това е да повторим нашето често давано уверение, което е в континуума, вашето съ-творение на любящия, мирния, чистия  Райския свят, където всеки живее в хармония с Природата и разбира Единство на Цялото- това е „свършена работа”.

 Възлюбено семейство, вие сте ТОЛКОВА близо до финалната черта на третата плътност- безпрецедентен триумф в тази Вселена! Вие сте обичани и държите за най-високото отличие на всички светли същества навсякъде!

ЛЮБОВ И МИР
Suzanne Ward                                     


Превод от руски: Кръстина